Δημιουργία Λογαριασμού

Εγγραφή

Από την αριστερή στήλη της σελίδας μας, που γράφει “Login-Σύνδεση” επιλέγουμε το σύνδεσμο που γράφει create an account”. Στη φόρμα που μας ανοίγει συμπληρώνουμε τα πεδία με τα στοιχεία μας

“Name=το όνομά μας”

“Username=το όνομα που θέλουμε να εμφανίζεται στους άλλους όταν συνδεόμαστε στη σελίδα” (Μπορεί αν το επιθυμείτε να είναι το ίδιο με το όνομα σας)

“Password=ο κωδικός που επιθυμούμε για να συνδεόμαστε στη σελίδα»

“Confirm Password=επιβεβαιώνουμε τον κωδικό μας”

“Email address=η δ/νση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας στην οποία θέλουμε να λάβουμε το email για την ενεργοποίηση του λογαριασμού μας”

“Confirm Email Address=επιβεβαιώνουμε την ηλεκτρονική μας δ/νση”

Captsa=λεκτική επαλήθευση-εδώ αναγράφουμε το κείμενο που εμφανίζεται στην οθόνη μας μέσα στο ειδικό πλαίσιο.

Αφού συμπληρώσουμε τα παραπάνω πεδία, πατάμε το κουμπί Register.

Στη συνέχεια ελέγχουμε το email μας και στο μήνυμα που έχουμε λάβει από το VoiceWebRadio πατάμε το link επιβεβαίωσης εγγραφής που μας έχει σταλεί. (Ελέγξτε και τα spam σε περίπτωση που δε δείτε το email ενεργοποίησης στο inbox σας)

Τώρα ο λογαριασμός μας έχει ενεργοποιηθεί και μπορούμε να κάνουμε είσοδο στο www.voicewebradio.com

Για να συνδεθούμε, συμπληρώνουμε το Username και τον Kωδικό μας στα κουτάκια αριστερά της σελίδας κάτω από το σημείο που λέει “Login-Σύνδεση”

Aν τσεκάρουμε το κουτάκι που λέει “Remember me” τότε κάθε φορά που θα μπαίνουμε στη σελίδα, δε θα χρειάζεται να δίνουμε τα στοιχεία μας και απλά πατώντας το κουμπί με την ένδειξη Log in θα μπαίνουμε στη σελίδα.

Εναλλακτικοί τρόποι σύνδεσης-Δεν απαιτείται εγγραφή

    

 

Mέσω Facebook-Για όσους χρησιμοποιούν το Facebook

Πατώντας το εικονίδιο του Facebook κάτω από το πεδίο “Login-Σύνδεση” μας ανοίγει ένα «παράθυρο» στην οθόνη μας που ζητάει να κάνουμε αποδοχή των όρων για να συνδεθεί ο λογαριασμός μας του Facebook με το VoiceWebRadio. Πατάμε «ok» και ήδη έχουμε εγγραφεί στη σελίδα.

Mέσω Google-Για όσους έχουν ένα λογαριασμό Gmail-Ενδείκνυται για bloggers και όσους χρησιμοποιούν το gmail

Εναλλακτικά επιλέγοντας το εικονίδιο του google και κατόπιν αποδοχή των όρων σύνδεσης, δημιουργούμε αυτόματα λογαριασμό με τα στοιχεία μας στο google.

Mέσω Twitter-Για τους χρήστες της εφαρμογής αυτής

Eπιλέγουμε το αντίστοιχο εικονίδιο και αφού πατήσουμε αποδοχή των όρων, γίνεται ενεργοποίηση του λογαριασμού μας.

Συμμετοχή στις συζητήσεις-σχόλια

Έτσι γρήγορα και κυρίως με ευκολία μπορούμε να γίνουμε μέλη του voicewebradio.com και να συνδεόμαστε, με όποιον τρόπο κι αν επιλέξουμε, έχοντας πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του site. Κυρίως μπορούμε να συμμετέχουμε ενεργά στις συζητήσεις (σχόλια) του σταθμού, είτε αυτά αφορούν τις εκπομπές που θα βγαίνουν στον αέρα, είτε οποιοδήποτε άρθρο.

Για να σχολιάσετε απλά πατάτε το link (τίτλο) που αντιστοιχεί σε κάθε δημοσίευση-άρθρο και στο τέλος της σελίδας που θα σας ανοίξει, οδηγείστε στη φόρμα σχολιασμού.

Αν σας αρέσει κάποιο άρθρο μην ξεχάσετε να πατήσετε like και να το μοιραστείτε -πατώντας share –με τους φίλους σας. Και βέβαια θα μας ευχαριστήσετε αν πατήσετε like στη σελίδα μας στο facebook, σύνδεσμο για την οποία θα βρείτε στο πάνω δεξιό και αριστερό μέρος της σελίδας του σταθμού μας. (Πορτοκαλί αναδυόμενο παράθυρο με την ένδειξη Facebook).  Και όσοι χρησιμοποιείτε το twitter ή/και το Pinterest ή το youtube, οι αντίστοιχες εφαρμογές που θα βρείτε -και πάλι-πάνω δεξιά στις σελίδες του σταθμού μας, θα σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά μας. Πατήστε follow και παραμείνετε δικτυωμένοι στο VoiceWebRadio.

Ρύθμιση avatar (εικονίδιο στο προφίλ μας)

Σε περίπτωση που δεν έχετε ακόμα το δικό σας προσωπικό εικονίδιο ( avatar ) μπορείτε να αποκτήσετε ένα, αρκεί να μπείτε και να δημιουργήσετε λογαριασμό στη παρακάτω ιστοσελίδα, ώστε το avatar σας να σας ακολουθεί παντού : https://el.gravatar.com/site/signup/

Για να εμφανίζεται το gravatar στο προφίλ σας θα πρέπει το email που δηλώνετε να είναι κοινό και για τους δύο ιστότοπους (αυτόν του gravatar και του σταθμού μας) ή εάν δεν είναι να προσθέσετε στο λογαριασμό σας το email που εγγραφήκατε στο σταθμό μας.  Σε κάθε περίπτωση να γνωρίζετε οτι το gravatar (το εικονίδιο του προφίλ μας ) ακολουθεί το email που έχουμε δηλώσει όταν κάναμε λογαριασμό στο gravatar )

Πώς ανεβάζουμε εικόνες-φωτογραφίες στα σχόλια:

Στη φόρμα σχολίων επιλέγουμε το εικονίδιο με την ένδειξη «image» και στο παραθυράκι που ανοίγει γράφουμε το url (σύνδεσμο) που αντιστοιχεί στην φωτογραφία μας. Για να αντιγράψετε το url (σύνδεσμο) μιας φωτογραφίας από το internet, κάνετε δεξί κλικ πάνω στην εικόνα και επιλέγετε copy image location (αντιγραφή διεύθυνσης url εικόνας) και στη συνέχεια πατάτε paste (επικόλληση)

Πατάτε οk και στη συνέχεια με το κουμπί send στέλνετε τη φωτογραφία σας, η οποία θα εμφανιστεί στα σχόλια της δημοσίευσης που έχετε επιλέξει να συμμετέχετε.

Για οποιαδήποτε απορία ή τυχόν διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email του σταθμού info@voicewebradio.com

 

Καλώς ήρθατε!

Η ομάδα του VoiceWebRadio

 

 

Πρόσφατες ηχογραφημένες εκπομπές

  • Login Form

L

o

g

i

n