Εναλλακτικοί Players-Αν δεν μας ακούτε πατήστε εδώ

New Page 1

  

      TUNEIN logo           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πριν καλά καλά επανασυνδεθούν τα εισιτήρια των παραστάσεων τους είχαν κιόλας εξαντληθεί. Δεν είναι να απορεί κανείς βέβαια,διότι αν παρακολουθήσει είτε το τηλεοπτικό Ιπτάμενο Τσίρκο τους είτε τις αριστουργηματικές κωμωδίες τους στη μεγάλη οθόνη καταλαβαίνει γιατί οι Monty Python όχι απλά δεν μοιάζουν ξεπερασμένοι αλλά περισσότερο από 40 χρόνια μετά εξακολουθούν να είναι μπροστά απο την εποχή τους.

Αυτή η απίστευτη παρέα που ήταν ο ορισμός του ευφυούς χιούμορ αποφάσισε να ξαναμαζευτεί μόνο για 2-3 παραστάσεις αλλά...Ούτε οι ίδιοι δεν περίμεναν τέτοια ανταπόκριση από το κοινό κι έτσι θα κάνουν άλλες δέκα εμφανίσεις στο London's O2 Arena από 1-5/7 και από 10-15/7. Μάλιστα η τελευταία τους θα είναι τρίωρη και θα μεταδοθεί απευθείας απο την τηλεόραση.Η ομάδα θα παρουσιάσει κάποια "κλασσικά" κείμενα που έγραψαν ιστορία, κάποια άλλα ελαφρώς αλλαγμένα για να ταιριάζουν και με την εποχή και φυσικά αρκετό φρέσκο υλικό. Τη σκηνοθεσία της παράστασης έχει αναλάβει ο Terry Gilliam ενώ ο Eric Idle δήλωσε "το ευχάριστο δεν είναι ότι θα τα κάνουμε σκατά πάνω στη σκηνή αλλά ότι το ρεζιλίκι μας θα μεταδοθεί και τηλεοπτικά".... αδιόρθωτοι,ευτυχώς!!!!

Η τηλεοπτική εκπομπή MONTY PYTHON'S FLYING CIRCUS κυκλοφορεί σε dvd και με ελληνικούς υπότιτλους,μια σειρά που δεν πρέπει να χάσει κανένας

Πρόσφατες ηχογραφημένες εκπομπές

Χορηγίες Επικοινωνίας

  • Login Form

L

o

g

i

n