Στο φως της ημέρας για πρώτη φορά μια άγνωστη επιστολή αυτοκτονίας του Κερτ Κομπέιν όπου αποκαλεί την σύντροφό του Κόρτνεϊ Λαβ «σκρόφα με βυζιά» και την κατηγορεί ότι «στράγγιξε όλα τα χρήματα του για ναρκωτικά και τσιλιμπουρδίσματα».

Το σημείωμα είναι γραμμένο σε επιστολόχαρτο του Phoenix Hotel του Σαν Φραντσίσκο και βρέθηκε μέσα σε πορτοφόλι που ανήκε στον τραγουδιστή και που ερευνήθηκε, μαζί με άλλα στοιχεία, για πρώτη φορά πρόσφατα σε συνέχεια μιας αίτησης να επανεξεταστεί η υπόθεση.
 
«Εσύ, ο Κερτ Κομπέιν, δέχεσαι την Κόρτνεϊ Μισέλ Λαβ ως τη νόμιμή σύζυγό σου, ακόμη και αν είναι μια σκρόφα με βυζιά και στραγγίζει όλα τα χρήματά σου για ναρκωτικά και τσιλιμπουρδίσματα» γράφει. 

Το σημείωμα δεν είναι χρονολογημένο και είναι άγνωστο πότε γράφτηκαν αυτά τα λόγια και υπό ποιες συνθήκες.

Στο «επίσημο» σημείωμα που άφησε ο Κομπέιν πριν αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι περιγράφει την Κόρτνεϊ ως «μια σύζυγο θεά που αχνίζει από φιλοδοξία και πάθος».

Το πορτοφόλι του Κερτ Κομπέιν και άλλα αντικείμενά του εξετάστηκαν μετά από αίτηση πολίτη. Μαζί είχαν βρεθεί και τέσσερα ρολά ανεμφάνιστο φιλμ που περιείχε ανέκδοτες φωτογραφίες του τραγουδιστή.

ΠΗΓΗ