Εναλλακτικοί Players-Αν δεν μας ακούτε πατήστε εδώ

New Page 1

  

      TUNEIN logo           

 

 

level live 14 4

To Jam night in the heart of the city ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2016 και από τότε κέρδισε το κοινό,και τους μουσικούς της Αθήνας που θέλουν να παίξουν live τα αγαπημένα τους κομμάτια από ένα ευρύ φάσμα της μουσικής!
Είναι ένα μοναδικό event που υποστηρίζεται από γνωστούς χορηγούς,πλήρως οργανωμένο με φωτογραφίες,βίντεο και παρουσίαση των μουσικών που το απαρτίζουν!
Να περιγράψουμε όμως με ποιον τρόπο γίνεται το Jam night in the heart of the city.
Πρίν απο κάθε live ανεβάζουμε στην σελίδα μας τα HEART OF THE CITY TRACKS(οι μουσικές προτάσεις των διαχειριστών της ομάδας).
Αν σας αρέσουν κάνετε σχόλιο κάτω από το αντίστοιχο κομμάτι(γράφοντας το όργανο η την φωνή)για να συμμετάσχετε!
Mπορείτε όμως και εσείς να ποστάρετε τα δικά σας κομμάτια που λέγονται Jammer tracks.

JAMMER TRACKS:Με το αντίστοιχο link από το you tube,ποστάρετε το κομμάτι που θέλετε να παίξετε στην σελίδα μας,γράφοντας την σύνθεση στο πρώτο κόμεντ της δημοσίευσης.(Απαραίτητη προϋπόθεση για να παιχτεί είναι να συμπληρωθούν τα όργανα που απαιτούνται)
Όσο για το κοινό του Jam night, έχετε την δυνατότητα να προτείνετε τα αγαπημένα σας τραγούδια που λέγονται ΟRDER tracks.

ORDER TRACKS:(Ποστάρονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που περιγράψαμε για τα Jammer tracks).*Απαραίτητη προυπόθεση για να παιχτεί ένα ORDER TRACK είναι να βρίσκεται στον χώρο μας αυτός που το ζήτησε για να το ακούσει!
Κάθε ένας που ανεβάζει κομμάτι στην σελίδα μας(ORDER η Jammer track),αυτομάτως γίνεται και διαχειριστής του!
Όλη αυτή η όμορφη διαδικασία θα συντονίζεται από τους διαχειριστές της ομάδας μας που θα σας συμβουλεύουν σε ότι χρειαστεί!

(OPEN MIC)!!Επίσης ευπρόσδεκτες είναι οι μπάντες που θέλουν να προβάλουν τη δουλειά τους και να διαφημιστούν στο κοινό και στους μουσικούς του Jam night in the heart of the city!! Eπικοινωνήστε μαζί μας για να μπορέσετε να παίξετε σε κάποια από τις βραδιές μας!!

Xoρηγός Επικοινωνίας

voice

  • Login Form

L

o

g

i

n