Εναλλακτικοί Players-Αν δεν μας ακούτε πατήστε εδώ

New Page 1

  

      TUNEIN logo           

 

 

thumbnail image 1

Το Αγιονέρι φιλοξενεί στην σκηνή του, ζωντανά, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, τον ξεχωριστό Στέλιο Κοντοπαυλάκο με αγαπημένα ελληνόφωνα Rock αλλά και δικής του δημιουργίας τραγούδια. Ο Στέλιος Κοντοπαυλάκος γεννήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου του 1983 στο Μαρούσι, μεγάλωσε και ζει μέχρι σήμερα στο Πέραμα του Πειραιά. Έχει εμφανιστεί σε φεστιβάλ (ανοιχτών και κλειστών χώρων) και σε Live Bars σε Αθήνα, Καρπενήσι, Κω και Κρήτη. Ασχολήθηκε πολλά χρονιά με τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, σε διάφορους χώρους και σε μουσικές σκηνές ενώ διετέλεσε και Αντιπρόεδρος Πολιτισμού στον Δήμο Περάματος το διάστημα 2007-2011. 

Το 2014 ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «ΛΑΜΨΗ SOS KIDS» επέλεξε ως επίσημο τραγούδι του συλλόγου αλλά και για το τηλεοπτικό διαφημιστικό σποτ το τραγούδι "Ουράνια τόξα", στιχουργικής δημιουργίας και ερμηνείας του ανωτέρω αναφερομένου. Έχει επιπλέον συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τους Κώστα Τουρνά, Λάκη Παπαδόπουλο, Σοφία Βόσσου και Φρανκ (Panx Romana). 

Το μουσικό του πρόγραμμα αποτελείται από τραγούδια τόσο δικής του δημιουργίας όσο και από ελληνόφωνα ροκ και έντεχνα, όπως "Για το καλό μου", "Ο Άμλετ της Σελήνης", "Το παλιό μου παλτό" και "Θα πάρω φόρα". 

Στις συναυλίες του εμφανίζεται με πλήρη μπάντα αλλά και unplugged, αναλόγως το ύφος του Live και του χώρου που θα φιλοξενήσει το event. 

Το Αγιονέρι το μουσικό μεζεδοτεχνείο είναι στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, στον αριθμό 20 στην πλατεία Μπουρναζίου, και ξεχωρίζει για την ποιότητά και τις προσιτές τιμές και το φιλικό προσωπικό του.

 

https://www.youtube.com/watch?v=KVO6bfyu0u8  

 

https://www.youtube.com/watch?v=D0QRZpyfHgM 

 

https://www.youtube.com/watch?v=7l1QgNT9brs  

 

https://www.youtube.com/watch?v=dcpoXsPyV9o 

Xoρηγός Επικοινωνίας

logo

Πρόσφατες ηχογραφημένες εκπομπές

Χορηγίες Επικοινωνίας

  • Login Form

L

o

g

i

n